Skip to main content
Noutăți Nord

“Sanatatea – catalizatorul relatiilor inter-umane!” Campanie pentru donare de sange, Provita 17.02.2022

By 7 februarie 2022septembrie 27th, 2022No Comments

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita va derula in 17 februarie 2022 la sediul Provita din Str. Frunzei nr. 26, sector 2 – Bucuresti, campania de donare de sange intitulata “Sanatatea – catalizatorul relatiilor interumane”. Evenimentul sustine si subliniaza constientizarea nevoii permanente de a participa la sanatatea semenilor, dar si a noastra in mod individual, prin donarea de sange. Act voluntar, valorificat in anonimat si neremunerat financiar, donarea de sange aduce in atentia tuturor fragilitatea de care dam dovada pe parcursul existentei noastre, dar si puterea de care dispunem fiecare dintre noi de a contribui cu putin la avutia noastra strategica a rezervelor de origine umana.

 

ACUM, mai mult ca oricand, NU PUTINI VOR FI cei ce vor beneficia de generozitatea si contributia sangvina a fiecaruia dintre noi: contextul restrictiv in care ne desfasuram si convietuim nu face decat sa catalizeze unicitatea si individualitatea relatiilor interumane prin particularitatea de natura existential-primordiala a organismului uman: SANATATEA.

 

Ca DONATORI, constientizam dublul beneficiu al gestului nostru: inlesnim accesul catre propria noastra sanatate prin procesul de regenerare al organismului necesar refacerii cantitatii sangvine si ajutam la cresterea sperantei de viata prin diminuarea expunerii la factori favorizanti dezvoltarii unor patologii (cum ar fi cele cardio-vasculare dobandite sau mostenite).

 

Cu doar 450ml daruim viata & speranta celor aflati in nevoi, faurim aspiratii, sustinem prin forta gestului nostru responsabilizarea sanatatii familiilor, prietenilor, apropiatilor nostri dar si a actului medical.

 

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita in colaborare cu membrii Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) Bucuresti vor fi la dispozitia Dumneavoastra si vor desavarsi serviciul medical specializat in intervalul de timp 8:00-13:00.

 

Va asteptam!

 

 

______________________________________________________

Informeaza-te asupra beneficiilor donatorilor, garantate legal, dar si asupra conditiilor ce trebuie intrunite pentru a deveni un potential donator (Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) Bucuresti / Facebook www.facebook.com/events.).

Inscrie-te si urmareste procedura de derulare a evenimentului, acum disponibila in pagina Provita Facebook www.facebook.com/events.