Skip to main content

Asigurarea de sănătate NN

Serviciile de spitalizare și intervenția chirurgicală in cadrul centrului nostru sunt mai accesibile cu asigurarea de sănătate oferită de partenerul nostru, NN Asigurări.

Oricând ar apărea o problemă medicală care presupune spitalizare sau intervenție chirurgicală ca urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor, asigurarea de sănătate NN face accesibilă îngrijirea la cele mai moderne și sigure standarde medicale, la Nord -Centrul Medical Provita costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, în limita a 100.000 lei pe an.

Beneficiile asigurării de sănătate NN:

Decontare directă între Centrul Medical Provita și NN

Dacă alegeți să fiți tratat la Nord- Centrul Medical Provita, nu trebuie sa plătiti nimic direct, atâta timp cât cheltuielile nu depășesc costurile acceptate și aprobate. Decontarea directă între NN și Nord- Centrul Medical Provita, va ușurează nu numai plata efectivă, ci și tot ce ține de actele și facturile medicale.

Lipsa de birocrație, pacientul nu completează formulare pentru utilizarea serviciilor medicale

E suficient să sunați la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale, iar daca alegeți să fiți tratat în centrul nostru, NN va avea grija de toate hârtiile necesare plății către Nord- Centrul Medical Provita, .

Cazarea în centru împreună cu copilul

Pentru copiii mai mici de 14 ani internați, acoperirea include cazarea unui parinte sau însoțitor astfel încât cineva drag să le fie mereu alături.

Acoperirea este flexibilă, în funcție de nevoie

Pentru că nevoia de protecție diferă de la o persoană la alta, asigurarea de sănătate NN este foarte flexibilă. De aceea protecția are două forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente și îmbolnăviri.

Deductibilitate fiscală

Asigurarea de sănătate este deductibilă la calculul impozitului pe veniturile din salarii, în limita echivalentului în lei a sumei de 400 euro/an.

Discount pentru mai mult de doi asigurați

Se acordă pentru asigurările cu mai multe persoane, începând de la 2 persoane incluse pe aceeasi asigurare. Discountul se calculează în funcție de numărul de persoane asigurate și se scade din prima totală anualizată, adică suma totala plătită pe an, indiferent de frecvență, pentru toate persoanele asigurate.

Suport medical 24/7/365

021/9464 este numărul de telefon la care asiguratul poate suna la orice oră. Îi va răspunde un specialist medical care poate ajuta cu sfaturi sau răspunsuri la intrebări, legate de asigurarea de sănătate, precum si de activarea serviciilor medicale, în cazul în care este nevoie de spitalizare sau intervenție chirurgicală.

Administrare simplă

Se poate face online gratuit, 24/24, pe www.nndirect.ro. Acolo asiguratul poate vedea oricând situația plăților, a acoperirilor sale și ale familiei ți poate efectua plata online fără comision. Există de asemenea și alte modalități de plată, descrise pe siteul NN.

Tot pe siteul partenerului nostru NN puteti contacta un consultant care vă va explica pașii necesari achiziționării unei asigurari de sănătate care vă poate oferi protecția necesară dumneavoastră sau celor dragi.