Skip to main content

“Sunt Micul Antreprenor – Investesc în sănătatea mea, investind în semenii mei!” 
Campanie donare sânge, Provita 26.MAI.2022

 

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita va derula, în data de 26 MAI 2022, la sediul din Str. Frunzei nr. 26, sector 2, București, campania pentru donare de sânge intitulată “Sunt Micul Antreprenor – Investesc în sănătatea mea, investind în semenii mei!”. 

Evenimentul susține și subliniază conștientizarea nevoii permanente de a EDUCA, PARTICIPA ȘI CONSTRUI PROPRIA STARE DE BINE, plecând de la satisfacerea nevoilor apropiaților noștri. Prin donarea de sânge, cu singura noastră resursă personalizată, inestimabilă dar și disponibilă, creăm premisele funcționării unui mecanism de care și noi, în context nefavorabil, vom putea beneficia.

Și cine nu doreste să obțină întotdeauna beneficiile unui act investițional sigur? 

 

Ca DONATORI, investim – ne modelăm caracterul, dezvoltăm capabilități antreprenoriale, ne CONSTRUIM PROPRIA NOASTRĂ SĂNĂTATE înlesnind procesul de regenerare al organismului, ne creștem speranța de viață prin “deprecierea” factorilor ce favorizează dezvoltarea unor patologii dobândite sau moștenite.

ȘI NU PUȚINI VOR FI cei ce vor BENEFICIA de aportul sangvin al fiecăruia dintre noi.
Generăm viață, planificăm aspirații, susținem responsabilizarea sănătății ca vector investițional al viitorului nostru deoarece, sub umbrela actului medical, suntem protejați cu toții.

 

Nu ignora cerințele semenilor noștri aflați în nevoi imediate!
Vino în MAI! Mobilizează! Arată! Investește!

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) București vor fi la dispoziția ta și vor perfecta serviciul medical specializat în intervalul de timp 8:00-13:00. 
––––––––––––––––––––––––
Beneficiile donatorilor garantate legal, condițiile ce trebuie întrunite pentru a deveni un potențial donator, dar și procedura de derulare a evenimentului sunt disponibile acum în paginile Provita – website: www.provita.ro și Facebook: www.facebook.com/events.