Skip to main content
Noutăți Nord

DARUIM SANGE – DARUIM VIATA: O campanie de donare sange Provita

By 23 ianuarie 2020decembrie 16th, 2021No Comments

 

TU ESTI UNIC, DAR SANGELE TAU NU! De aceea poate salva vieti.

Tu esti unic si este bine, pentru ca fiecare intre noi suntem diferiti. Dar sangele tau nu, ceea ce este si mai bine, pentru ca poti ajuta si poti fi ajutat, la nevoie, de alti oameni cu acelasi sange ca tine.

In Romania este nevoie de minim 700 de donatori zilnic pentru ca toti pacientii in nevoie, sa primeasca sangele necesar.

A? B? AB? 0? Indiferent de tipul sangelui tau, sunt oameni ale caror vieti pot fi salvate cu acesta. Tie nu iti va lipsi, dar ei vor avea o sansa in plus la viata.

Vino alaturi de angajatii, pacientii, prietenii si partenerii Provita MARTI 11 Februarie, pentru ca impreuna sa donam sange. Gustarile, ceaiul si cafeaua de dupa donare sunt din partea noastra.

DONEAZA SANGE! Intr-o zi chiar viata ta sau a unei persoane dragi poate depinde de el.

O CAMPANIE DE DONARE DE SANGE Provita

CAND ? 11.02.2019

UNDE ? Clinica Provita, str. Frunzei nr. 26, Sector 2

Program donare: 08:30-13:00

Citeste conditiile pentru donatori si beneficiile oferite lor, aici: www.facebook.com/notes/provita/informatii-utile-pentru-potentialii-donatori-de-sange/2266525033474658/

DARUIM SANGE – DARUIM VIATA este o campanie de donare de sange organizata de Centrul Medical Provita, sustinuta de Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) Bucuresti cu sprijinul BNI ROMANIA.