Skip to main content

Prelucrarea datelor candidatilor

In cadrul procesului de recrutare personal desfasurat de CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PROVITA colectăm datele tale personale în vederea evaluării și selecției candidaților pentru postul(urile) disponibil(e) ale cărui (căror) responsabilități și cerințe sunt descrise în anunțurile de angajare publicate pe site-ul nostru www.nord.ro

Aplicarea la posturile disponibile pe site-ul www.nord.ro reprezinta acordul tău pentru a ne permite prelucrarea datelor tale personale, in scopul mentionat.

Colectăm datele tale personale prin intermediul formularului specific pe care îl completezi pe această platformă în momentul în care decizi să aplici (Nume și prenume, Adresa ta de e-mail, nr. Telefon) și prin intermediul CV-ului pe care îl atașezi formularului de aplicare sau ni-l transmiți pe email.

Prin intermediul CV-ului sau a formularului de aplicare pe care ni-l pui la dispoziție colectăm următoarele date personale: nume, prenume, poza ta (dacă decizi să o incluzi în CV sau formularul de aplicare), date de contact (număr de telefon, adresă de email), vârstă, naționalitate, gen, date privind studiile pe care le-ai efectuat și date privind istoricul angajărilor anterioare, aptitudinile tale profesionale, competențele tale privind cunoașterea limbilor străine, certificate profesionale obținute, orice altă informație care este solicitată prin lege în mod specific pentru ocuparea postului disponibil.

Este posibil ca, prin intermediul CV-ului sau al formularului de aplicare, să ne transferi voluntar, fără ca noi să le cerem prin anunțul de angajare, o serie de date personale precum hobby-uri, apartenență politică, convingeri religioase, situație familială, etc. Aceste date nu ne sunt necesare în procesul de recrutare și, în consecință, vom face abstracție de ele și nu le vom utiliza în niciun scop de evaluare, selecție sau de orice altă natură. La solicitarea ta putem șterge aceste date (CV-ul sau formularul de aplicare, după caz) și ne poți transmite din nou documentele necesare care să nu conțină datele de genul celor specificate mai sus.

De asemenea, precizăm că îți poți retrage oricând, printr-o solicitare scrisă, consimtamantul pe care ni-l dai pentru prelucrarea datelor tale personale. În această situație, vom anula procesul de recrutare conform solicitării tale și, în cel mult 30 zile de la data solicitării, vom șterge din bazele noastre datele tale care au ajuns în posesia noastră. Vei putea solicita aceasta adresându-te responsabilului nostru de gestiunea datelor personale la următoarele date de contact:

Numar de telefon: 0769699092

Adresă de email: dpo@nord.ro

Precizăm că vom prelucra datele tale personale în conformitate cu Politica de Confidentialitate – Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal – document pe care il gasesti pe website. Te rugăm să citești acest document cu atenție întrucât acesta conține informații cu privire la modul în care ne conformăm legislației specifice în domeniul protecției datelor cu caracter personal și a drepturilor pe care le ai în relație cu prelucrarea acestor date.