Skip to main content

Asigurarea de sănătate Allianz-Țiriac

Prin parteneriatul încheiat cu noi, asigurații Allianz-Țiriac Asigurări pot beneficia oricând și nemijlocit de serviciile medicale oferite de clinicile și Nord – Centrul Medical Provita în baza opțiunii făcute prin asigurarea privată Allianz.

Consultații medicale de specialitate, investigații imagistice, teste și analize de laborator, intervenții chirurgicale, proceduri minim invazive, adaptate pentru fiecare persoană și abordate, acolo unde este cazul, de o echipă multidisciplinară, pot fi accesate la Nord prin asigurarea Allianz-Țiriac.

Ca parte a Grupului Allianz, ce deservește 86 de milioane de clienți în peste 70 de țări, Allianz-Țiriac este în piața locală din România de 24 de ani, respectându-și de fiecare dată angajamentele față de clienți. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile esențiale ale companiei.

Clienții Allianz-Țiriac – persoane fizice și companii – au la dispoziție o gamă diversificată de produse și servicii de asigurare.

Astăzi, portofoliul de asigurări al Allianz-Țiriac are o structură completă, incluzând toate tipurile de produse de protecție și planificare financiară din gama asigurărilor generale, asigurărilor de viață și sănătate.

O echipă de profesioniști la dispoziția clienților:

O echipă de peste 4000 de profesioniști în domeniul asigurărilor – angajați, colaboratori, parteneri de distribuție și brokeri – este la dispoziția clienților pentru a găsi împreună soluțiile potrivite nevoilor lor. Allianz-Țiriac se bazează pe una dintre cele mai extinse rețele de sucursale, agenții și birouri de reprezentare de pe piața românească a asigurărilor, fiind prezentă în toate județele din România.

Experiența fiecărui client este importantă.

Din dorința de a oferi experiențe de calitate fiecărui client cu care interacționăm, suntem preocupați în permanență de pregătirea celor mai buni specialiști, de evaluarea standardelor de selecție a partenerilor furnizori de servicii și de îmbunătățirea produselor oferite și a calității interacțiunii cu clienții, în funcție de preferințe, clienții pot accesa produsele și serviciile Allianz-Țiriac atât prin internet, cât și prin rețeaua națională de parteneri de distribuție.

Suntem responsabili față de comunitate

Grija și respectul față de client și comunitate reprezintă piloni importanți în istoria Allianz-Țiriac. Investițiile consistente în programe de responsabilitate socială sunt direcționate către susținerea copiilor defavorizați, a performanței în sport și a valorilor culturale românești.

Află aici cum poți accesa serviciile noastre:

Website: allianztiriac.ro
Infoline: info@allianztiriac.ro / 021 2019100
Aplicația de mobil: Allianz-Tiriac Mobile (disponibilă în App Store & Google play)
Allianz Direct: allianzdirect.ro
Facebook: Allianz-Tiriac Asigurari
LinkedIn: Allianz-Tiriac Asigurari