Skip to main content

Spitalul Nord Agricultori oferă servicii medicale multidisciplinare pentru ca fiecare pacient să poată beneficia de tot suportul necesar în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor de sănătate. Descoperă toate informațiile despre Spitalul Nord de pe strada Agricultori din București și nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii. Desigur, te poți programa oricând online folosind formularul nostru.

Spitalul Nord Agricultori oferă soluții integrate de diagnostic și tratament, cu ajutorul unei echipe de medici de prestigiu, extrem de bine pregătiți național și internațional, siguranța și excelența actului medical fiind pe primul loc. De la consultații și investigații imagistice și de laborator, la chirurgie minim invazivă robotică sau laparoscopică, tratăm cu dedicare și profesionalism pacienți cu afecțiuni cardiologice, endocrine, ginecologice, hematologice, metabolice, neurologice, oncologice, ortopedice, pulmonare sau urologice.

La Spitalul Nord Agricultori, găsiți nu doar medici de elită, ci și o abordare empatică și personalizată pentru fiecare pacient.

Centrul de chirurgie HBP (hepato-bilio-pancreatică) oferă soluții de diagnostic și tratament multidisciplinar pentru o gamă largă de afecțiuni, cu sprijinul unei echipe ultra specializată în patologia HPB.

Centrul de Chirurgie Robotică, prin platforma chirurgicală robotică da Vinci Xi, vine să optimizeze rezultatele unui spectru larg de proceduri chirurgicale minim invazive, fiind soluția ideală în intervenții oncologice complexe pentru multiple tipuri de cancer. Medicul chirurg efectuează intervenția chirugicală manevrând sistemele robotului, concepute să perfecționeze tehnica operatorie prin accesul facil la anumite zone greu accesibile din corpul uman. Chirurgia robotică are o serie de avantaje nete față de oricare alt tip de chirurgie, fiind utilizată în special în: urologie, chirurgie generală și toracică, ginecologie. Experiența ne demonstrează că dezvoltarea continuă a platformelor ultraperformante chirurgicale oferă pacienților noștri însănătoșire grabnică, siguranța și sprijinul de care au nevoie.

Date de contact Spitalul Nord Agricultori

TELEFON:
021.9432

E-MAIL:
office@nord.ro

PROGRAM:
Luni – Vineri: 07:30-20:30

Galerie Foto

Specialități medicale Spital Nord Agricultori

terapia durerii

Anestezie și terapie intensivă

Chirurgia obezității

Chirurgia obezității

Chirurgie Plastică, Estetică

Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Gastroenterologie

Gastroenterologie

Neuro

Neurochirurgie

Obstetrică-Ginecologie

Obstetrică - ginecologie

Ortopedie

Ortopedie-Traumatologie

Medicina fizică și de reabilitare

Medicină Fizică și de Reabilitare

Psih

Psihologie

Urologie

Urologie

Cardiologie

Cardiologie

Chirurgie

Chirurgie cardiovasculară

Chirurgie

Chirurgie generală

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Endocrinologie

Endocrinologie

Hematologie

Hematologie

Imagistică

Imagistică

Neuro

Neurologie

Oncologie

Oncologie

Pneumologie

Pneumologie

terapia durerii

Terapia durerii

Programează-te la unul dintre medicii noștri