Skip to main content

Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA

SIGNAL IDUNA și Nord-Centrul Medical Provita – un nou parteneriat de încredere pentru asigurările private de sănătate! Pentru că este important pentru noi să îmbunătățim permanent serviciile pe care le oferim, vă informăm că începând cu luna martie, anul 2017, Spitalul Nord s-a alăturat rețelei de clinici și spitale private Mediqa Net, iar pacienții noștri pot accesa și asigurarea medicală SIGNAL IDUNA.

Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA disponibilă în centrele medicale Nord din București

Semnarea parteneriatului cu Nord – Centrul Medical Provita, oferă asiguraților Signal IDUNA acces direct în cadrul clinicilor și Centrului Medical Nord, Signal Iduna preluând plata serviciilor medicale efectuate și acoperite de către contractul de asigurare.

Prin acest parteneriat, asigurații Signal Iduna au acces la servicii medicale la cele mai înalte standarde medicale, în cadrul celor peste 40 de specialități medicale și chirurgicale oferite în regim ambulatoriu, spitalizare de zi și continuă. Echipa de peste 100 de medici specialiști, sunt la dispoziția dumneavoastră în cele 3 locații din București.

De ce să alegi serviciile Nord dacă ai o asigurare medicală SIGNAL IDUNA

Începând cu anul 2010, Nord – Centrul Medical Provita a adus pe piața serviciilor medicale din România experiența a 10 ani de practică medicală internațională, oferind permanent dotări și medici foarte buni la prețuri excelente. Centrul Medical Nord deține echipamente performante de imagistică și chirurgie și este unicul centru medical din țară care practică Terapia Durerii prin procedee minim invazive, respectând ghidurile și protocoalele internaționale.

Signal Iduna România face parte din grupul financiar german Signal Iduna, cu experiența de peste 100 de ani în asigurări de sănătate. Signal Iduna este prezentă pe piața din România începând cu anul 2008 și oferă asigurări de sănătate, viața și accident. Aceasta oferă angajaților asigurări de sănătate care pot fi adaptate în funcție de nevoile companiei. Signal Iduna și Nord – un nou parteneriat de încredere pentru asigurările private de sănătate. Pentru că este important pentru noi să îmbunătățim permanent serviciile pe care le oferim, vă informăm că începând cu luna martie, anul 2017, Spitalul Nord se alătură rețelei de clinici și spitale private, Mediqa Net.

Signal Iduna aduce în piața asigurărilor private de sănătate servicii de protecție financiară care acoperă riscul îmbolnăvirii. Prin intermediul produselor punem la dispoziția asiguraților acces la servicii medicale private atât în rețeaua de clinici Mediqa Net prin decontare directă, cât și la orice altă clinică medicală privată din țară, cu decontarea cheltuielilor prin dosarul de rambursare, în funcție de contractul de asigurare.

Asigurarea privată de sănătate Signal Iduna include:

  • Acces la servicii medicale ori de câte ori sunt necesare;
  • Rețea de clinici medicale private cu peste 750 puncte de acces în țară;
  • Accesare simplificată prin servicii digitale;
  • Consultanți disponibili la telefon non-stop;

Servicii medicale de care poți beneficia în centrele NORD:

În funcție de contract, în acoperirile asigurării de sănătate pot fi incluse:

  • Consultații medicale și analize;
  • Teste și investigații de laborator;
  • Intervenții chirurgicale;
  • Spitalizare în mediu privat (sau rezerve special amenajate);
  • Transport de urgența și vizite la domiciliu;
  • Monitorizarea sarcinii și nașterea în sistem privat.

Pentru orice informații sunt necesare, ne puteți contacta prin formularul de contact de pe website.

Close Menu