Skip to main content

Centrul de Radiologie Intervențională

Diagnostic și tratament minim invaziv, utilizând tehnologii de imagistică de ultimă generație.

Despre Centru

Radiologia intervențională este cunoscută ca fiind „chirurgia viitorului” datorită abilității sale de a integra elemente din chirurgie, specialități clinice și imagistică. Prin utilizarea tehnologiilor de imagistică avansate, radiologia intervențională permite tratamentul afecțiunilor care, în mod tradițional, ar necesita intervenții chirurgicale mai invazive și cu riscuri semnificativ mai mari.

Această specialitate medicală utilizează tehnici minim invazive ghidate imagistic pentru a diagnostica și trata diverse condiții. Procedurile se efectuează de obicei printr-o mică incizie sau prin piele, reducând necesitatea pentru tăieturi mari și oferind astfel o recuperare mai rapidă pentru pacienți. Radiologia intervențională poate adresa o gamă largă de probleme de sănătate, de la boli vasculare până la tratamente oncologice și managementul durerii. Acest tip de tratament prezintă avantaje considerabile, inclusiv reducerea timpului de spitalizare, scăderea riscului de infecții și minimizarea durerii post-procedurale.

Astfel, radiologia intervențională reprezintă o evoluție remarcabilă în medicină, oferind soluții mai sigure și mai eficiente pentru o varietate de afecțiuni medicale care altfel ar implica proceduri chirurgicale complexe și cu un grad mai mare de complicații.

Programează o consultație la Centrul de Radiologie Intervențională NORD

Formular contact Centru Radiologie Interventionala

Vrei să afli mai multe detalii despre Centrul de Radiologie Intervențională?

Close Menu