Skip to main content

Centrul de recuperare medicală Nord

În Centrul de Recuperare Medicală Nord înțelegem nevoile medicale ale pacienților noștri și urmărim, cu empatie și pasiune, înlăturare afecțiunilor acestora.

Despre centrul de recuperare medicală Nord

O echipă formată din specialiști cu pregătire internațională în recuperare medicală este gata să te primească pentru a atinge obiectivele dorite.

Programele de recuperare medicală sunt individualizate în urma unui consult și o serie de teste cu ajutorul echipamentelor computerizate. Înțelegând faptul că în urma unui afecțiuni întregul organism a fost perturbat, echipa de recuperare medicală întotdeauna va avea o abordare globală.

Mediul prietenos ce caracterizează sala de recuperere a centrului nostru face ca procesul de recuperare medicală să fie armonizat atât din punct de vedere terapeutic, cât și din punct de vedere psihologic.

Sala recuperare medicala Nord

Recuperarea medicală în centrul Nord este mai ușoară datorită dotărilor moderne și a personalului specializat în procedee recuperatorii eficiente

La Centrul de Recuperare Medicală Nord ne propunem să tratăm pacienții din perspectiva tuturor ariilor medicale relevante pentru afecțiunile acestora. În funcție de complexitatea fiecărui caz, pacientul poate fi văzut de medici cu specialități diferite, care se vor consulta în privința diagnosticului și tratamentului ce trebuie urmat.

Centrul de Recuperare Medicală Nord oferă pacienților programe de recuperare personalizate, adaptate nevoilor și particularităților fiecărui caz, prin combinarea diverselor forme de tratament din cele specifice recuperării medicale și anume: fizioterapie, kinetoterapie, terapii manuale și acupunctură.

Recuperarea Medicală este o specialitate în care munca în echipă este de o importanță majoră. Din această echipă fac parte: fizioterapeuți, maseuri, asistenți medicali specializați în tratamentele fizioterapeutice care, în baza unei evaluări complexe efectuată de către medicul de specialitate și sub atenta sa îndrumare contribuie, cu toții, la redarea funcționalității și a stării de bine a pacientului.

Vrei să afli mai multe detalii despre procedurile centrului de recuperare medicală?

Close Menu