Skip to main content
Comunicate de presă

Centrul Medical Provita isi extinde gama de servicii prin achizitia unui laborator complet de analize medicale in Bucuresti

La doar cateva luni de la deschiderea celei de-a patra clinici in Bucuresti, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita isi continua extinderea prin achizitia unui laborator complet de analize medicale. Noua investitie, localizata in Str. Cuza Voda nr.53, in apropierea Pietei Unirii, vine sa completeze gama complexa de servicii medicale oferite de Centrul Provita, dupa cele in regim ambulator, de imagistica medicala, urmate in ultimii doi ani, de cele in regim de spitalizare de zi si continua.

„Crestem intr-un ritm care sincer ne sperie si pe noi, este o imensa responsabilitate, dar o facem pentru ca este nevoie” – ne spune fondatorul Centrului Medical Provita, dl. dr. Ovidiu Nicolae Palea. “Am facut o promisiune, in primul rand mie ca medic, familiei care m-a sustinut mereu, iar apoi colegilor mei si pacientilor Provita – de a demonstra ca si in Romania se poate face medicina la cel mai inalt standard international. Avem specialisti extraordinari, care au insa nevoie sa le punem la dispozitie toate conditiile pentru a-si face meseria asa cum trebuie. De aceea, indiferent cat ar fi de dificil uneori, politica noastra in Centrul de Diagnostic si Tratament Provita este sa investim permanent in cele mai bune dotari si echipamente medicale, in conditii de diagnosticare si tratament la nivel international, care sa permita medicului sa se preocupe strict de interesul pacientului si nu de probleme administrative sau de resurse.”

Rezultatele analizelor de laborator sunt extrem de importante, deoarece reprezinta un pas important în stabilirea diagnosticului. Dotarile laboratorului, precum si o echipa de specialisti de top, permit Centrului Provita sa ofere cu maxima rapiditate si la cele mai inalte standarde de calitate, intreaga gama de analize medicale solicitate de medici si pacienti, in 4 puncte de recoltare din capitala. De asemeni laboratorul va servi mult mai eficient nevoile pacientilor spitalizati in Centrul Medical Provita, oferind posibilitatea realizarii intern a unor analize complexe in regim de urgenta atunci cand starea de sanatate sau o interventie chirurgicala o impune.

Deschis in anul 2011, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a adus pe piata serviciilor medicale din Romania experienta a peste 10 ani de practica medicala in Statele Unite, oferind dotari si servicii medicale la nivel international, in 2 clinici ambulatorii, un centru de imagistica si un centru de diagnostic si tratament. Peste 98% din interventiile chirurgicale efectuate in cadrul centrului de diagnostic si tratament sunt interventii complexe efectuate minim invaziv. A inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri de aproape 20 de milioane de lei, cu o crestere estimata la aproximativ 30 milioane de lei pentru 2018. Peste 100 de medici in 50 de specialitati ofera de la consultatii medicale pana la cele mai complexe interventii, cum ar fi cele de neurochirurgie sau chirurgia obezitatii. Cu interventii in premiera nu doar in tara dar si in aceasta regiune a Europei, Centrul Medical Provita este unicul centru medical integrat de Terapia Durerii si Chirurgie Spinala minim invaziva din Romania.