Skip to main content
Noutăți NORD

Povestea a 10 medici antreprenori din Romania – dr. Ovidiu Palea

By 27 decembrie 2017decembrie 16th, 2021No Comments

Proiectul Divizia pentru Medici

Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania, singura subsidiara bancara destinata exclusiv medicilor, a implinit 10 ani in Romania. Cu aceasta ocazie, Banca Transilvania a invitat zece dintre cei mai de succes medici antreprenori din Romania sa impartaseasca cheia succesului lor in business-ul medical. Printre acestia s-a numarat si fondatorul Centrului Medical Provita, dr. Ovidiu Nicolae Palea.

„Trebuie sa nu compromiti actul medical sub nicio forma, indiferent de greutatile financiare prin care treci. Trebuie sa ai incredere ca vei reusi si sa nu te panichezi in perioadele dificile.Trebuie sa ai incredere intr-o echipa medicala care sa aiba aceleasi prioritati si aceeasi abordare ca si tine, iar in al doilea rand iti trebuie o echipa administrativa puternica, care sa se integreze in peisajul actual.” (Dr. Ovidiu Nicolae Palea, Director General al Centrului Medical Provita).

Divizia pentru Medici investeste in permanenta in dezvoltarea operatiunilor bancare si a solutiilor de creditare pentru medici, in asa fel incat acestea sa fie tot mai accesibile si mai simplu de utilizat. Subsidiara Bancii Transilvania a fost creata in anul 2007 si este sustinuta de Colegiul Medicilor din Romania. In zece ani de activitate, Divizia pentru Medici a inaugurat 10 sedii in Romania si a format o echipa de 60 de specialisti dedicati medicilor care vor sa-si dezvolte propriile clinici medicale.

Formarea si Dezvoltarea Centrului Medical Provita

Istoria Centrului Medical Provita a inceput in anul 2011 cand a fost inaugurata Clinica de Imagistica Provita, in incinta Institutului National de Boli Infectioase. Cu aceasta ocazie, Provita a infiintat, in premiera in Romania, Terapia Durerii. In anul 2012, din dorinta de a dezvolta o clinica in care sa fie posibil diagnosticul si tratamentul situatiei individuale, a pacientului si nu a bolii, a fost deschisa Clinica de Diagnostic si Tratament Provita. Trei ani mai tarziu, in 2015, Clinica de Diagnostic si Tratament Provita s-a mutat intr-un nou sediu, integrand in echipa medici profesionisti specializati in Europa si SUA, gata sa conlucreze in beneficiul pacientului. Anul 2016 a insemnat deschiderea Centrului Medical Provita in care activeaza o echipa multidisciplinara, cu peste 25 de ani de practica in strainatate.

De ce sa alegi Clinica Medicala Provita?

Centrul Medical Provita este locul in care pacientii sunt prioritatea unei echipe de medici si asistenti dedicata actului medical de calitate, in concordanta cu rigorile si standardele internationale. Pe langa echipamentele de ultima generatie, Centrul Medical Provita ofera pacientilor cei mai buni medici, atat la nivel profesional, cat si uman.

In plus, Centrul Medical Provita este singurul din Romania specializat pe tratarea afectiunilor coloanei vertebrale prin interventii minim invazive, precum si prin intermediul infiltratiilor ghidate fluoroscopic sau ecografic in articulatie, ablatie cu radiofrecventa, disectomie edoscopica si epiduroscopie.

Close Menu