Skip to main content
Noutăți Nord

Redirectioneaza 3,5% din impozit si salveaza vieti alaturi de noi!

By 19 iunie 2020decembrie 16th, 2021No Comments

 

In Romania sunt mii de oameni bolnavi care au nevoie de interventii costisitoare si complexe pentru a supravietui sau pentru a avea o viata normala, fara disfunctionalitati fizice vitale. Asociatia „Din dragoste pentru copii” a luat nastere tocmai din dragoste pentru copii, Ada si Ovidiu Palea fiind fondatorii acestei asociatii, dar isi propune sa ajute oameni de toate varstele.

Provita te invita sa ne fii alaturi si sa redirectionezi 3,5% din impozitul anual pe venituri catre asociatia „Din dragoste pentru copii”, astfel ajutandu-ne sa le oferim macar catorva dintre acestia sansa la viata, de a se bucura de o viata normala si functionala alaturi de familie si prieteni sprijinind, financiar, interventiile de care au atata nevoie.

Redirectionarea se face prin bifa la sectiunea 6 din declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/declaratie_unica.html – varianta publicata in 27.01.2020 PDF Soft A, declaratie pe care trebuie oricum sa o completezi / trimiti, ca PFA / PFI.

Pasii sunt urmatorii:
1. Descarca formularul;
2. Completeaza formularul (dureaza aprox. 5 min);
3. Depune formularul. Data limita de depunere a formularelor la Administratia Financiara este 
30 iunie 2020!

  • Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/

  • Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ

Datele asociatiei le regasesti aici:
Asociatia „Din dragoste pentru copii”
Cod fiscal (CUI) / CNP: 26863595  
Cont IBAN: RO29 INGB 0000 9999 0198 0838
Banca: ING BANK

Iti multumim!