Skip to main content

Despre Dermapen 

Dermapen 4 este ultimul dispozitiv de frumusețe al viitorului. A fost lansat în 2018 și include o gamă largă de caracteristici noi, stabilind un nou standard global în lumea tehnologiei (i.e. Dermapen World). Dermapen este dotat cu un sistem compus din 16 ace care produc până la 1920 de înțepături/secundă, respectiv cu 47.69% mai multe înțepături față de predecesorul său Dermapen 3. Performanța aceasta se traduce prin ședințe terapeutice mai scurte pentru pacienți și conferă o procedură bună de întreținere a pielii. Este ușor de utilizat, nu produce durere, iar disconfortul este minim. Penetrarea acului este de cca. 3mm, la această profunzime și precizie vizând stimularea producției de colagen și elastină (proces care, în timp, conduce la estomparea cicatricilor).

 

Dermapen 4 aduce o caracteristică nouă, inovatoare, absentă pe alte dispozitive de tip stilou pentru piele: propriul său protocol (i.e. Dermapen 4ST) dedicat stabilirii și tratării diferitelor tipuri de cicatrici: post-chirurgicale, atrofice, post-acnee. Adițional, are încorporat un sistem de gestionare a anticontaminării, iar mecanismele de protecție împotriva fluidelor îl fac un dispozitiv sigur pentru acționarea pielii atât pentru medic, cât și pentru pacient. Recalibrarea automată a setărilor precum presiunea, penetrarea și viteza pentru o precizie vizată și extrem de îmbunătățită, se realizează cu ajutorul tehnologiei AOVN.

În 2019 Dermpen 4 a fost investit cu premiul ‘’My face My body’’ și de atunci este considerat un avantaj pentru medicii și profesioniștii în ingrijirea pielii.

Cum funcționează?

Cine nu dorește un ten mai neted, mai tânăr, mai strălucitor? În acest scop te familiarizăm cu procedura numită microneedling.
Microneedling-ul presupune generarea de micro-leziuni controlate, produse la nivelul celor două straturi (epiderma și derma), cu ajutorul micro-acelor de dimesiune nano (cca. 3mm), situate pe dispozitivul Dermapen (micro-injector) cu rolul de a introduce în structura pielii soluții medicamentoase recomandate ca și tratament. În acest fel, cocktail-urile formate din substanțe active sunt asimilate mai repede, iar prin generarea de micro-incizii, atât cât este suficient, se stimulează procesul de producere a colagenului și elastinei necesar refacerii în mod natural a stratului lezat.
Astfel, tratamentul prin microneedling ajută la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulară bazându-se pe mecanismul de auto-vindecare al organismului și conferă un aspect sănătos tenului.
Rezultatul este o piele tonifiată, frumoasă, care radiază de sănătate.

Efectul curativ asupra dermei – soluții medicamentoase, avantaje și beneficii

Tratamentul prin microneedling este o procedură minim invazivă de rejuvenare/regenerare a pielii, realizată cu ajutorul dispozitivului medical Dermapen, ce prezintă micro-ace de unică folosință, sterile, detașabile, a căror acțiune este controlată și direcționată în straturile cu probleme. Cu cât numărul acelor este mai mare, cu atât capacitatea de stimulare a colagenului este mai crescută. Tratamentul este blând, cu acces la stratul profund al pielii – derma, fără a îndepărta stratul superficial situat la exterior – epiderma (i.e. în opoziție procedurilor efectuate cu laser și peeling chimic).
Anterior procedurii se aplică o cremă anestezică, iar disconfortul este minim, fără durere. Recuperarea este rapidă, rezultatele sunt vizibile și comparabile cu cele ale tratamentelor efectuate cu laser.

Prin introducerea substanțelor/soluțiilor medicamentoase active, absorbite la nivelul profund al pielii, cu rol de regenerare și refacere (vitamine, minerale, extracte din plante, acid hyaluronic cu masă moleculară mică), efectul curativ se realizează cumulativ din 3 direcții/surse:

 • Crește eficacitatea produselor utilizate pe piele; dacă se utilizează produse greșite, deteriorarea pielii este iremediabilă;
 • Declanșează propriul mecanism natural de vindecare a pielii – pe măsura ce acele pătrund în piele se crează micro-leziuni, iar răspunsul de videcare a organismului se inițiază, creând noi factori de creștere (colagen și elastină) care, printr-un proces continuu, acționează pentru un aspect mai tânăr și mai sănătos, pe termen lung;
 • Îmbunătățește vascularizația în zonele de interes, ceea ce implică o mai bună oxigenare și alimentare a pielii.

Cui se adresează tratamentul cu Dermapen 4?

Tratamentele cu Dermapen sunt răspunsul pentru problemele pielii tale. Este un sistem de îngrijire “many-to-one’’, ceea ce poate îmbunătăți simptomele vizibile și semnele problemelor multiple ale pielii, plecând de la terapia de inducere a colagenului (procedură de întinerire a pielii) ce tratează o multitudine de afecțiuni printr-o producție naturală și sigură de colagen.

 • Vergeturi

Vergeturile pot fi provocate de o sarcină, o variație în exces a greutății, o creștere rapidă. Vizual, ele pot fi identificate ca linii roșii sau albastre înainte de a se estompa în alb, argintiu sau maro. Tratamentele cu Dermapen încurajează producția și distribuția de colagen nou pentru a remodela cicatricea vergeturilor și pentru a reduce foarte mult aspectul acesteia. Mulți practicanți și pacienți au susținut că tratamentele cu Dermapen au fost mult mai eficiente decât alte metode tradiționale de reducere a vergeturilor, precum laserul sau cremele superficiale.

 • Pori măriți

Porii măriți sunt o problemă obișnuită a pielii, mai ales dacă ai avut acnee sau puncte negre, fiind, de obicei, mai vizibile pe nas, obraji și bărbie. Vestea bună este că tratamentele cu Dermapen sunt o metodă eficientă și sigură de a reduce sensibil porii măriți și de a dezvălui pielea netedă și strălucitoare. Înaintea și în timpul procedurilor de microneedling poti susține întinerirea pielii cu o rutină de îngrijire adaptată, folosind produsele din gama Dermaceuticals. Aceste produse au fost special dezvoltate pentru a lucra în armonie cu procedurile regenerative și pielea ta pentru obtinerea unor rezultate excepționale.

 • Cicatrici acneice, cicatrici chirurgicale, cicatrice atrofice

Cicatricile sunt cauzate de deteriorarea celui de-al 2lea strat de piele – derma. Vizibile, acestea punctează dereglări funcționale și amprentează inestetic zona afectată. Indiferent de dimensiune, Dermapen 4 ajută la activarea colagenului reglementat, cu reducerea țesutului cicatricial voluminos prin microneedling țintit.

 • Ten și textură inegale

Pigmentarea are loc atunci când excesul de melanină (pigmentul pielii) a fost stimulat și depus inegal. Tratamentele Dermapen sunt extrem de eficiente pentru tratarea pigmentării nedorite. Tratamentul este pentru toate nuanțele pielii, fiind totuși o soluție deosebit de avantajoasă pentru tonurile întunecate ale pielii, unde tratamentele cu laser pot să nu fie cea mai sigură opțiune din cauza riscurilor ulterioare de pigmentare.

 • Piele deteriorată de soare

Cauți un tratament anti-îmbătrânire non-invaziv sau o modalitate de a-ti îmbunătăți vizibil pielea deteriorată de soare? Semnele îmbătrânirii includ tonul neuniform, opacitatea sau pierderea elasticității pielii, în special pentru cea expusă în mod regulat.
Tratamentele cu Dermapen reduc efectiv apariția vârstei și a petelor solare, a liniilor și a ridurilor, a subțierii și a lăsării pielii, care fac parte din procesul natural de îmbătrânire datorită reducerii colagenului din piele. Microneedling-ul stimulează producția naturală de colagen, sporind elasticitatea și reparând defectele.

 • Liniile fine, ridurile și alte semne de îmbătrânire a pielii (piele flască) – rejuvenarea pielii îmbătrânite și foto-îmbătrânite

Procesul de reînnoire a pielii noastre încetinește pe măsură ce îmbătrânim, iar tratamentele cu Dermapen sunt modalitatea naturală și sigură de a întineri vizibil pielea. Tratamentele Dermapen pentru riduri netezesc vizibil liniile, însă nu trebuie să aștepți apariția acestora pentru a interveni. Prevenirea este întotdeauna cea mai bună abordare pentru a-ți asigura o strălucire tinerească, vibrantă, pentru mai mult timp. În mod ideal, tratamentele Dermapen încep înainte de apariția liniilor fine.

 • Pigmentare

În comparație cu tratamentele tradiționale cu laser pentru piele, utilizarea Dermapen 4 promite daune reduse ca urmare a expunerii la căldură. Există, de asemenea, șanse mai mici de hipopigmetare atunci când utilizezi dispozitivul Demapen 4 microneedling. Este cel mai bun dispozitiv stilou pentru piele care poate fi utilizat pentru pacienții cu piele sensibilă (i.e pacienții cu melasmă, precum și pacienții cu vitiligo).
De asemenea, este tratamentul preferat pentru probleme de depigmentare, inclusiv dermatită seboreică, psoriazis, rozacee, alopecie și multe altele.

Zonele accesibile tratamentului 

Procedura de microneedling se recomandă cu succes tuturor tipurilor de piele și poate fi utilizată pe întreg corpul – față, gât, decolteu, mâini, cearcăne sau zone extinse de pe corp (i.e în cazul vergeturilor și a pielii lipsite de tonus).
Tratamentul poate fi aplicat și la nivelul zonelor sensibile – conturul ochilor, al nasului și al buzelor.

Durata tratamentului

Tratamentul diferă în funcție de problemele adresate, zona tratată, de complexitatea tratamentului recomandat de medic, totul în urma unei evaluări amănunțite. Noi îți aducem la cunoștință un ghid general:

 • Rejuvenare*: 3-6 tratamente la 6-8 săptămâni distanță;
 • Cicatrizare acnee: 4-6 tratamente la 6-8 săptămâni distanță;
 • Vergeturi: 4-8 tratamente la 6-8 săptămâni distanță;
 • Pigmentare: 4-6 tratamente 2-4 săptămâni în afară;

* Tratamente superficiale pot fi recomandate la intervale de 4 săptămâni.

Contraindicații

 • În sarcină și alăptare;
 • Persoanelor care au tendința de a forma cicatrici cheloide sau hipertrofice;
 • Când sunt prezente infecții sau inflamații ale zonei care trebuie tratată;
 • Afecțiuni sau herpes în zona de tratament;
 • Boli cutanate cronice;
 • Patologii în coagularea sângelui;
 • Tratamente cu anticoagulante;
 • Vindecare întârziată;
 • Malignități cutanate.

 

Cavaropol Liliana
Consult 250 Lei
Control 180 Lei
Dermapen 1 regiune 675 Lei
Georgescu Dan
Consult 300 Lei
Control 180 Lei
Dermapen 1 regiune 675 Lei

 

 

 

Marinescu Ioan Codrut
Consult 300 Lei
Control 180 Lei
Dermapen 1 regiune 675 Lei
Prie Beatrice Elena
Consult 250 Lei
Control 180 Lei
Dermapen 1 regiune 675 Lei

 

 

 

 

Close Menu