Skip to main content

Îngrijire la domiciliu

Nord – Grupul Medical Provita vine în ajutorul persoanelor adulte (18+) cu servicii medicale de îngrijire la domiciliu în București și județul Ilfov. Ca o alternativă pentru spitalizarea prelungită, bazată pe recomandarea medicilor noștri la externarea pacienților, aceste servicii vin în ajutorul acestora cu soluții medicale specializate în funcție de diagnosticul și afecțiunile fiecăruia.

Recomandarea pentru serviciile medicale de îngrijire la domiciliu se face atât de medicii de specialitate din ambulatoriu, inclusiv de medicii de familie și de către medicii de specialitate din spitale la externarea pacientului, în concordanță cu diagnosticul stabilit și în funcție de patologia bolnavului.

De ce să alegi serviciile medicale de îngrijire la domiciliu?

Cu ajutorul serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu vei avea parte de FLEXIBILITATE. Vei stabili ziua și intervalul programării, iar echipa Nord va veni la tine acasă. De asemenea, totul se va desfășura în CONFORTUL casei tale și nu vei mai petrece TIMP așteptând în spital. Te vei simți în SIGURANȚĂ și vei fi îngrijit de o ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI care vor face tot posibilul pentru a contribui la starea ta de sănătate.

Pentru programări contactează-ne la tel 021.9432!

  • Consult/ Control
  • Ecografie
  • Monitorizare și administrare tratament
  • Kinetoterapie
  • Fizioterapie

Serviciile detaliate și prețurile aferente acestora le găsiți AICI.