Recuperare Post COVID-19

1200

De ce recuperare medicală post Covid-19?

In urma infectarii cu virusul SARS-COV-2 si a trecerii nu foarte usoare prin aceasta boala, multe persoane raman cu probleme atat de ordin fizic, cat si psihic. Depresii, agravarea afectiunilor preexistente / modificari cardiace si pulmonare semnificative, scaderea tolerantei la efort, aparitia de noi dureri sistemice, accelerarea degenerarii musculoscheletale sistemice de coloana, genunchi, solduri sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta multi dintre cei care au trecut prin aceasta boala, fie in spital, fie acasa.

Ai trecut prin COVID-19?
Ai avut o forma severa a bolii, cu internare, sau una medie, cu tratament la domiciliu?
Te simti epuizat, fara energie, simti ca, din punct de vedere fizic nu mai esti cel care erai inainte de infectare?
Ai fost declarat vindecat la externarea din spital sau esti la o distanta de peste 15 zile de la primul test pozitiv?
Iti doresti sa ai grija de sanatatea ta si sa beneficiezi de o recuperare completa si corecta?

Daca raspunsurile tale sunt pozitive la aceste intrebari si ai facut deja o evaluare medicala asupra starii tale de sanatate, te asteptam si vom fi alaturi de tine la fiecare pas!

Covid -19 nu este infectie tocmai usor de dus, cu foarte multe efecte ascunse, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa completezi formularul de mai jos sau sa alegi varianta cea mai rapida:

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA 0762 571 654!

Pachet recuperare post COVID-19

Pachetul include 10 sedinte de kinetoterapie / luna concepute in baza unui plan personalizat pentru fiecare pacient. In functie de rezultatele evaluarii si de forma in care se afla pacientul (gradul de afectare), programul de recuperare se poate derula pe o perioada de 1, 2 sau 3 luni.

In programul de recuperare pot intra toate persoanele care au efectuat investigatiile din pachetul de evaluare post-infectie COVID-19 la Provita sau in alta unitate medicala. Fara o evaluare adecvata nu este posibila alcatuirea unui plan de recuperare corect.

Rolul si importanta Recuperarii Medicale post Covid-19

Pornind de la semnificatia cuvantului „recuperare”, dar si de la esenta acestei specialitati, ea isi propune sa redea, cat mai curand si cat mai complet, starea de sanatate unei persoane trecute printr-un anumit context medical.

Omul este dotat cu mecanisme naturale de refacere, iar acestea sunt potentate prin mijloacele / cu aparatura create special in acest scop.

Particularizand la etapa post infectie cu Covid-19, ceea ce isi propune Recuperarea Medicala este sa inlature toate efectele de la nivelul aparatului respirator si cardiovascular (stiut ca sunt cele mai afectate in aceasta viroza).

Rolul principal este de a restabili cat mai rapid si deplin aceste functii, pentru a preveni sechelele definitive ce pot surveni daca nu se intervine eficient si in timp util.

Pacientii care au trecut printr-un episod infectios Covid-19 si simt ca nu pot respira optim, au oscialtii ale tensiunii arteriale sau ale batailor cardiace, se simt epuizati si obosesc la cel mai mic efort, sunt sfatuiti sa apeleze la consulturile de specialitate in vederea inceperii sedintelor de recuperare medicala.

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA 0762 571 654!