Skip to main content

Asigurarea de sănătate EUROINS

Asigurarea de sănătate Euroins oferă acces la o gamă largă de servicii medicale în cadrul Nord – Grupul Medical Provita, cu decontare directă – fără implicare financiară din partea dumneavoastră, costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, în funcție de planul de asigurare ales.

Oricând apare o problemă medicală, trebuie să suni la Call Center-ul medical, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, la numărul de telefon 031.9483.

Medicul dedicat din Call Center îți va oferi consiliere medicală primară și va efectua programările necesare pentru rezolvarea situației medicale, în funcție de simptomele și afecțiunile menționate.

Vei beneficia în cel mai scurt timp de servicii medicale, de consilierea celor mai buni medici, aparatură de înaltă performanță și condiții cu un grad de confort sporit.

Beneficiile asigurării de sănătate Euroins:

  • Planuri de asigurare FLEXIBILE – fiecare asigurat poate alege acoperirile pe care le dorește în funcție de necesități și posibilități financiare
  • Planuri de asigurare COMPLEXE – consultații, analize de laborator, investigații medicale, spitalizare și intervenții chirurgicale, asistență medicală de urgență
  • Asiguratul nu este implicat financiar, decontarea serviciilor medicale se face de către Asigurator direct către clinicile medicale agreate
  • Posibilitatea de a adăuga pe polița soț/soție și copii
  • Reduceri avantajoase dacă sunt asigurați toți membrii familiei
  • Raport preț-beneficii foarte bun

Pe site-ul Euroins puteți contacta un consultant care vă va explica pașii necesari achiziționării unei asigurări de sănătate care vă poate oferi protecția necesară dumneavoastră sau celor dragi.