Skip to main content

Conceptul de screening pentru cancer are la bază punerea unui diagnostic timpuriu înainte ca aceasta să cauzeze simptomatologie. Scopul acestui screening este de a diagnostica precoce cancerul cu risc crescut de metastazare. Cele mai utilizate metode pentru screening în cancerul de prostată sunt dozarea PSA-ului seric și tușeul rectal. PSA-ul este un antigen specific secretat exclusiv de prostată, iar valorile acestuia cresc în afecțiuni ale prostatei, inclusiv în cancerul de prostată. Valoarea PSA-ului coroborată cu tușeul rectal și examenul ecografic al prostatei pot ajuta medicul urolog să îndrume pacientul să efectueze un RMN prostatic urmat eventual de o puncție biopsie prostatică pentru un diagnostic corect și o bună stadializare a cancerului de prostată în funcție de agresivitatea acestuia. În esență, un diagnostic timpuriu în cazul acestei afecțiuni permite un tratament rapid și șanse foarte mari de vindecare.

Pachet de Screening pentru Cancerul de Prostată

Prevenția este Cheia – Pachet Special de Screening pentru Cancerul de Prostată la NORD-Grupul Medical Provita!

Ești bărbat și ai peste 45 de ani? Până acum ai pus pe primul loc realizările personale și cariera? Astăzi este momentul să prioritizezi sănătatea!

Pachetul de screening pentru cancerul de prostată este disponibil la Spitalul NORD Pipera și include consult, ecografie, test PSA și Free PSA, toate la un prețul special de 650 lei.

Dr. Călin Cristian, medic primar în Urologie, îți stă la dispoziție pentru evaluare.

Nu aștepta, fii proactiv în ceea ce privește sănătatea ta!

Programează-te acum la 021.9432!
Close Menu