Prețuri

Consultație chirurgie – 290 lei

Control chirurgie – 210 lei

Medicul oferă consultații în: Spitalul Nord Agricultori

Competențe

 • Chirurgie bariatrică și metabolică
 • Chirurgie laparoscopică avansată
 • Chirurgie anti-reflux
 • Chirurgie gastro-intestinală
 • Chirurgie reparatorie herniară

Domenii de Interes

 • Trainer pentru chirurgia laparoscopică
 • Interes deosebit în chirurgia abdominală minim invazivă, segment superior și inferior, în special chirurgia bariatrică

Membru în Societăți Științifice Medicale Naționale și Internaționale

 • 2008 – Societatea Română de Chirurgie
 • 2008 – Asociaţia Română pentru Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale
 • 2008 – Colegiul Medicilor din România
 • 2010 – General Medical Council – United Kingdom
 • 2014 – European Association for Endoscopic Surgery (EAES)

Ce spun pacientii despre doctorul Sorin Velici

„În urma intervenției nu am mai fost nevoită să iau pastile pentru tensiune. La ultimul control glicemia indica 99, înainte de operație având 138, iar medicii îmi prezentau un risc clar de a face diabet. Îmi place foarte mult să fac mișcare, iar acum nu mai obosesc așa repede când merg pe bicicletă sau pe jos. Sunt foarte fericită că m-am operat și că am făcut o investiție foarte bună pentru sănătatea mea. Mulțumesc dr. Sorin Velici! Sincere felicitări!” (Margareta, la 3 luni de la operație are 23 kg în minus)

„Slăbisem vreo 10-15 kg, după aceea m-am îngrășat 40 kg înapoi. Am ajuns la operație datorită faptului că nu se mai putea face nimic. Aveam prea mare greutatea! După intervenția chirurgicală m-am simțit foarte bine! Încă de la început până în ziua de azi nu am avut nici un fel de probleme. M-am ridicat din pat imediat și a fost totul în regulă! Respir mai bine, mă mișc mai bine, nu mai transpir cum transpiram înainte. Acum mănânc aproximativ de toate, dar în cantități extraordinar de mici. Dacă ar fi să fie ca mine, le-aș recomanda să se opereze, să nu mai stea pe gânduri! Îi mulțumesc domnului dr.Sorin Velici pentru că m-a făcut omul care sunt astăzi!” (Gabriel, 62 kg in minus)

„Cu mare drag pot mărturisi din experiența mea. Totul a fost la superlativ, operația în sine, faptul că nu am avut nici o durere postoperatorie, nici o complicație, suportul pe care mi l-ai oferit în tot acest timp și cred că aș putea continua la nesfârșit cuvintele de laudă, dar totodată reale. Sunt înscrisă pe un grup de suport al pacienților bariatrici și citind feedback-uri oferite de pacienții altor medici, sunt încă o dată pe deplin liniștită că te-am ales pe tine ca medic. Cea mai mare realizare, pentru mine, în urma acestei intervenții, a fost cea estetică, am mai multă încredere în mine, port în sfârșit haine la care acum un an doar visam. Nu neglijez însă, faptul că analizele mele sunt perfecte. Am pornit pe acest drum de la 101 Kg și acum la 12 luni de la operație cântăresc 56 de kg, deși target-ul a fost de 60 Kg. Mănânc orice, însă în cantități mici și un lucru excepțional mi se pare faptul că pot mânca alimente ce înainte de operatie îmi făceau rău, mă balonau (în general legume crude). Aș mai face această operație de 1000 de ori și singurul regret pe care îl am în prezent este că nu am făcut-o mai demult. Mulțumesc încă o dată!” (Ramona, la 12 luni de la operație are 45 kg în minus)

 

„Sunt SUUUPER fericit!!” Cătălin, 32 ani din Târgoviște, a pornit de la 125 kg și după un an de la intervenția de micșorare stomac (gastric sleeve) reușește să mențină o greutate de 75 kg.

 

„În primele 3 luni am reușit să slăbesc un pic peste 20 Kg, acum mă simt mult mai ușor și asta mă ajută foarte mult la jobul meu, unde sunt în continuă mișcare. Mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru toată disponibilitatea acordată!” (Valentin, la 3 luni de la operație are 20 kg în minus)

„La prima sarcină am pornit de la aproximativ 90 kg, nu știu cum am reușit să ajung la începutul acestui an să cântăresc 153 kg, enorm pentru o înălțime de 164 cm. Problemele de sănătate începuseră să apară de câțiva ani: tensiunea nu scădea niciodată sub 160/100 mm Hg cu tot cu tratament, pulsul era întotdeauna peste 120 bătăi/minut, să urc scările până la etajul II unde locuiesc era un chin pentru că mai am şi probleme de coloană lombară, problemă care nici măcar să dorm întinsă în pat nu mă lăsa, aşa că în ultimii doi ani dormisem doar în şezut, chiar dacă reuşeam să mă întind în pat mă sufocam datorită faptului că eram mult prea grasă. Ajunsesem să fiu dependentă de soțul meu care mă ajuta să-mi îmbrac pantalonii şi ciorapii şi să mă ajute să mă îmbăiez.
În februarie m-am hotărît să apelez la chirurgia bariatrică şi şpre norocul meu în ziua programării, chirurg a fost dr. Velici Sorin. La nici o lună de la operație am reînceput serviciul, unde încet-încet am început să-mi dau seama că pot să mă mişc tot mai uşor şi sunt din nou tot mai activă, nu mai era atât de epuizant ca înainte acest serviciu de urgență. Normal… în prima lună slăbisem 23 kg, iar la trei luni de la operație 41 kg. Acum la 8 luni şi jumătate de la operație am ajuns să cântaresc 85 kg, mai puțin cu 68 kg. Nu mai fac tratament de tensiune, dar nici nu creşte mai mult de 120/70 mmHg, pentru puls care nu mai creşte peste 88 bătăi/minut nu mai iau tratament, dorm liniştită în pat, nici măcar nu mai sforăi, urc scările cu uşurință fără să mai gâfâi şi să mă tot opresc, pot să-mi văd de toate activitățile pe care le implică o familie cu doi copii şi un serviciu, fără nici o problemă. Acum chiar îmi face plăcere să merg în vizite, lucru pe care înainte îl evitam, am câştigat multă încredere în mine văzând că oamenii nu mă mai privesc ca pe ceva ciudat. Singura problemă este că trebuie să-mi schimb garderoba şi să accept faptul că salut anumiți oameni cu care nu m-am întâlnit de la operație şi care stau, se uită la mine şi îmi răspund abia după ce le vorbesc puțin, spunându-mi că nu m-au recunoscut. Motto-ul meu a devenit “nu trăiesc ca să mănânc, mănânc ca să trăiesc” şi dacă am urmat indicațiile echipei medicale succesul nu a întârziat să apară. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat şi în special d-lui dr. SORIN VELICI pentru care am tot respectul. Mii de mulțumiri d-le dr. Sorin VELICI!”
 (Claudia, la 9 luni de la operație are cu 68 kg mai puțin)

Formular programări