Clinica Nord Suceava

Cu ocazia deschiderii Clinicii Nord Suceava venim către tine cu prețuri promoționale la consultații și investigații IRM

Sună la 021.9432

20% reducere la consultații pe următoarele specialități:

Cardiologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie toracică, diabet și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, neurologie, ortopedie, pediatrie, reumatologie, terapia durerii, urologie.

Până la 50% reducere la IRM 3 Tesla

Clinica Nord din Suceava aduce primul RMN 3 Tesla din Bucovina și cel mai performant din Moldova. MAGNETON LUMINA 3TESLA are o acuratețe superioară și un timp semnificativ mai scurt de scanare care contribuie la diminuarea anxietății pacienților și ȋi va ajuta să se relaxeze. Aparatul ȋncorporează tehnologie premium de rezonanță magnetică și combină avantajele unice tehnologice ale BioMatrix, noua platformă software syngo MR XA, și ale Turbo Suite.

Sună la 021.9432
Intră în contact

Suntem aici pentru tine

Intră ACUM în contact cu noi pentru o programare și profită de ofertele noastre promoționale până pe 31 ianuarie 2023!

021.9432

Contactează-ne

Sănătatea ta este pe primul loc

Stimați pacienți,

În conformitate cu politica în domeniul calității a Centrului de Diagnostic și Tratament Nord, îmbunătățirea serviciilor oferite dumneavoastră reprezintă o prioritate absolută. Organizația noastră dorește să satisfacă pe deplin solicitările și așteptările dumneavoastră. Vă rugăm să ne acordați puțin din timpul dumneavoastră și să completați acest formular.
Vă mulțumim!

E-MAIL:
suceava@nord.ro

TELEFON:
021.9432

PROGRAM:
Luni – Vineri: 08:00-20:00